DDD Cluj - Cui ne adresam ?

DDD Cluj activeaza in domendiul DDD – deratizare, dezinsectie si dezinfectie de mai bine de 20 de ani reusind sa isi castige increderea si poularitatea in randul clientilor din toate domeniile prin seriozitate si prin ridicarea la nivelul asteptarilor acestora. Credem cu tarie ca suntem solutia optima pentru combaterea oricarui tip de daunator de la rozatoare la insecte taratoare sau zburatoare si pana la eliminarea bacteriilor si a focarelor de infectie.

Echipa noastra este formata din specialisti foarte bine pregatiti sa faca fata oricarei situatii si de asemenea, folosim echipamente specializate si substantele cele mai potrivite si agreate de Ministerul Sanatatii pentru a combate diversele tipuri de daunatori. Mai mult decat atat, intreaga activitate se desfasorara sub supravegherea unui medic veterinar.

AUTORIZATII

Companie DDD 100% Autorizata in deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

RECOMANDARI

Portofoliu Clienti. Vezi scrisorile de recomandare si testimonialele clientilor nostri.

DE CE DDD NORD ?

Din anul 2010, executam lucrari DDD pentru colaboratori din toate domeniile.

Ne adresam atat clientilor din mediul privat, cat si clientilor din mediul public, agenti exonomici sau instiutii publice. De asemenea, oferim posibilitatea contractarii pe termen lung la preturi avantajoase, iar personalul nostru calificat are disponibilitate de a executa lucrari in regim Non-Stop.

Nu in ultimul rand, DDD Cluj detine toate autorizatiile si avizele necesare desfasurarii activitatii de servicii DDD emise de de “Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor” si asigura calitatea lucrarilor efectuate prin eliberarea Procesului Verbal in conformitate cu legea in vigoare recunoscut de toate unitatile competente in verificarea existentei lucrarilor.